Identificat últim intervinent en robatori en vehicle i agressió amb tornavís a agent

Identificat últim intervinent en robatori en vehicle i agressió amb tornavís a agent

L’actuació es remunta a octubre de 2016, en la qual el detingut va intentar clavar un tornavís en el costat d’un agent, i és ara quan s’aconsegueix identificar el segon dels implicats.

El dia 7 de novembre, la patrulla, que va intervenir en un intent de robatori en interior de vehicle l’any anterior, va ser citada en Comissaria per a procedir a identificar al segon participant en els fets.

En aquell moment, van ser avisats de la presència de dos individus que observaven l’interior dels vehicles estacionats en l’avinguda de Novelda. En arribar al lloc indicat van confirmar la presència i, posteriorment, el trencament de la finestreta d’un vehicle per a accedir al seu interior. Els presumptes autors van iniciar la marxa del lloc en direccions contràries en adonar-se de la seua presència. Cada agent es va dirigir a interceptar un dels implicats, i s’observà en el cas del detingut en aquell moment una actitud fugissera. L’agent va haver de retenir-lo fins en dues ocasions. Durant aquesta última acció, va ser quan va arremetre contra el costat de l’actuant amb un tornavís, que es va salvar d’una greu lesió gràcies que portava jupetí antitrauma (antibales). Davant aquesta situació, el seu company va haver d’anar en el seu auxili per reduir el violent individu. Va arribar a necessitar l’ajuda de dos vianants que passaven pel lloc, moment que va aprofitar l’acompanyant per a fugir.

Un any després, les tasques de recerca de Policia Nacional i el reconeixement per part de la patrulla de Policia Local han permés encartar en diligències l’individu fugat. Presumptament, aquestes persones es dedicaven, com a mínim, al robatori en interior de vehicles, ja que en moment de l’actuació se’ls va intervenir diverses ferramentes destinades a forçar portes i un possible copiador de claus de turisme.