Diverses detencions d’Unitats Territorials per tràfic de drogues

Diverses detencions d’Unitats Territorials per tràfic de drogues

Els Agents van sorprendre els detinguts en plena transacció en un camí i van intervenir més de cinc quilograms de marihuana.

El dia 24 d’octubre a les 21.00 hores, durant la vigilància rutinària per la partida del Pla de Sant Josep, una Unitat Territorial de Policia Local va observar la introducció d’una caixa de grans dimensions en el maleter d’un turisme detingut en plena calçada.

En adonar-se de la presència policial, l’individu va eixir corrent, els actuants van haver de fer-li l’alt abans d’introduir-se en una finca propera, i van haver de sol·licitar suport de les patrulles pròximes en trobar altres dues persones a l’interior del vehicle. Allò que hi introduïen era una caixa de plàstic amb gran quantitat de marihuana llesta per a la distribució. Realitzades les comprovacions i preguntats els interessats cap d’ells reconeix ser propietari d’aquesta caixa. Els agents presentes van poder veure, des de l’exterior de la finca, fins a tres caixes més apilades al costat d’una nau.

Durant la intervenció es confirma que existeixen els elements precisos per al cultiu massiu d’aquesta planta per a la seua posterior distribució, sent informats tot seguit els implicats, tots ells de nacionalitat francesa, dels seus drets i detinguts per al seu trasllat a dependències policials. Finalment, es va presentar en Comissaria 5,5 quilograms de cànnabis, plenament preparats per a consum.

Aquests mateixos agents van sorprendre dies després en plena “passada” dos individus en via pública, en observar la presència anòmala d’un vehicle i l’actitud sospitosa d’un individu que s’acostava i lliurava un paquet. Després de fer l’alt i procedir a les investigacions pertinents, es va confirmar que aquest últim individu va facilitar diverses bossetes amb marihuana i una peça d’haixix d’uns 10 centímetres, a més de gran quantitat de diners fraccionats i una llista de possibles clients. Es va procedir a la detenció i trasllat a dependències policials per un presumpte delicte de tràfic de drogues.