Delinqüència viària detecta diverses anomalies en el transport de persones i mercaderies

Delinqüència viària detecta diverses anomalies en el transport de persones i mercaderies

Durant la setmana passada, la Unitat de Delinqüència Viària va continuar amb els controls de trànsit i transport en els punts de major moviment del terme municipal, donant lloc a la detecció d’infraccions molt variades.

Entorn de l’aeroport, la patrulla va interceptar un taxista en servei que, sotmés a la prova indiciària d’estupefaents, va revelar un resultat positiu. El conductor acudia a la zona d’arribades, per la qual cosa va haver de designar un conductor per a la retirada del vehicle. En un d’aquests controls també es va detectar un taxi amb Targeta de Transport caducada que acudia a descarregar.

Uns dies abans, la Unitat Territorial que patrulla la zona va ser requerida davant la presència d’un transport il·legal de viatgers. Després de localitzar al pàrquing públic l’implicat, aquest va haver de desistir de la seua intenció en mancar de la més elemental documentació per al transport de viatgers. De manera que els agents van informar per a la seua oportuna denúncia davant Conselleria.

D’altra banda, sense abandonar l’àrea d’influència aeroportuària, es va localitzar un camió de 10 tones de MMA que transportava mercaderies perilloses i que mancava dels corresponents panells i etiquetatges de visualització del transport. Malgrat quedar en una mera infracció administrativa, a causa de la situació d’alerta en entorns sensibles, com l’aeroport Elx-Alacant, aquest tipus de situacions són del tot desaconsellables, ja que poden induir a l’adopció d’altres mesures més estrictes.

No obstant això, la imatge curiosa es va trobar en el Parc Empresarial de Torrellano, en trobar un furgó arrossegant un remolc de 10 metres de longitud, superant en total els 15. Aquest efectuava venda ambulant, sense targeta de transport i mancava de tacògraf, circumstàncies obligatòries per les quals va ser denunciat.