Denunciat establiment per servir alcohol a menors

Denunciat establiment per servir alcohol a menors

A l’interior del local hi havia dinou menors d’edat, i era evident la ingesta d’alcohol en la majoria. Es va detectar, a més, el consum d’estupefaents a l’interior.

El dia 10 de desembre a les 3.30 hores els agents de Policia Local desplaçats a un cèntric pub de la ciutat van redactar denúncia dels fets denunciats al 112, per a la seua posterior remissió a Conselleria. En el transcurs de la inspecció van ser identificats diversos joves, d’entre 16 i 17 anys, que van manifestar haver consumit alcohol subministrat pels mateixos cambrers. Es va acordar una intervenció conjunta entre Policia Local i Nacional, i es van desplaçar diverses dotacions, davant l’existència de més d’un centenar de persones, encenent llums i desconnectant l’equip musical del local.

Per seguretat, i procedir a la correcta i ràpida identificació dels implicats, es va desallotjar l’activitat. Es van detectar finalment 19 menors d’edat en el seu interior. Alguns, en un estat d’eufòria característic i en llocs molt visibles del local, presentaven un evident símptoma d’embriaguesa, que van relatar als actuants com havien adquirit la beguda i a quin preu. De la mateixa manera, molts d’ells van indicar que no havia sigut requerida cap identificació per a accedir o subministrar-se l’alcohol, entrant alguns mitjançant la seua presència en un llistat previ. En un dels reservats es van trobar botelles de whisky i ginebra que estaven sent consumides, o buides, observant a més burilles apagades recentment en la catifa.

Realitzant la inspecció del local es va trobar dos joves amagats en els banys de l’establiment en possessió de substàncies estupefaents, trobades en el sòl d’aquesta zona i en la pista de ball, així com útils per al seu consum. No en va, l’olor present en aquesta part del local va cridar l’atenció dels agents intervinents, ja que, de nou, els responsables de local no van poder argumentar la seua inacció davant tals fets, en tractar-se d’una zona de pas per a clients i treballadors.

El control de molts dels locals de la zona centre durant els últims caps de setmana està resultant en una major vigilància sobre els establiments més conflictius. El cap de setmana del pont de la Constitució les patrulles Linx de la Unitat d’Obertures i Activitats van realitzar fins a 51 inspeccions i comprovacions sobre clausures, precintes d’equips musicals, horaris de tancament, terrasses o molèsties i van iniciar les notificacions informatives sobre mesures de seguretat de cara a les pròximes festes nadalenques.