Detencions per robatori mitjançant tiró i per tràfic de drogues

Detencions per robatori mitjançant tiró i per tràfic de drogues

Els ciutadans que presenciaren el robatori s’interposaren en el seu camí quan fugia i van aconseguir retenir-lo fins a l’arribada de la patrulla.

El passat dia 30 de novembre, a les 20.15 hores, un individu es va acostar a una dona que es trobava al carrer Capità Lagier, per a tot seguit agarrar la seua bossa, la qual va aconseguir arrabassar després de forcejar amb la propietària.

Una segona ciutadana present en la zona es va interposar en la carrera del delinqüent, xocant i caent al sòl tots dos, la qual cosa va ser aprofitada per un vianant proper per a immobilitzar l’home al terra. Personada la patrulla després dels fets, va procedir a la detenció de l’home causant de l’altercat i informar a les dues ciutadanes de les possibles accions legals en cas d’haver patit alguna lesió a causa del que havia succeït. Gràcies a l’acció ciutadana, la bossa va ser retornada a la seua propietària i l’implicat traslladat a dependències policials.

D’altra banda, uns dies després, el 4 de desembre, al voltant de les 16.50, quan la unitat de Policia Local patrullava l’entorn de carrer Sor Josefa Alcorta, observen tres joves consumint marihuana. En ser requerits, un d’ells emprén la fugida, arriben a ell a uns carrers de distància. Se li realitza l’escorcoll de seguretat i se li troba damunt gran quantitat de marihuana en la motxilla que portava. Finalment, després de les gestions oportunes, el jove va ser detingut per un possible delicte de tràfic de drogues. Aquesta és una més de les intervencions, dutes a terme en diversos punts de la ciutat, contra la venda a la menuda d’estupefaents fruit d’una vigilància intensiva de punts concrets.