Detingut després d’exhibir un matxet en una disputa veïnal

Detingut després d’exhibir un matxet en una disputa veïnal

Segons va manifestar l’implicat, el portava “per a espantar els xiquets” després d’haver sigut objecte de molèsties durant tota la vesprada. També es va interceptar a quatre menors manipulant l’interior d’un vehicle.

El dia 10 de desembre a les 22.45 hores, la sala d’operacions de Policia Local va comissionar diverses unitats davant la telefonada al 112 que alertava d’una agressió entre 7 o 8 persones a l’interior d’un complex d’oci situat a la Marina.

Segons es va poder esbrinar, durant tota la vesprada, els fills de l’agredit havien llançat objectes de manera esporàdica a la caravana, que va suportar aquesta actitud fins que el finalment detingut i la seua parella es van dirigir davant els pares dels menors per a recriminar els fets. Segons van indicar, havien sigut respostes les seues queixes amb insults, i es va iniciar un fort altercat que va començar en l’exterior d’una cabanya i va continur a l’interior, on hi havia quatre menors que van presenciar els fets.

Si bé les lesions patides no revestien gran importància, es va viure un moment de tensió en esgrimir l’implicat un matxet de grans dimensions, uns 39 centímetres de fulla per 7 d’ample. Davant els fets narrats a la patrulla de Policia Local per ambdues parts, es va procedir a la seua detenció i a la presentació de l’arma en dependències de la Guàrdia Civil de Santa Pola.

D’altra banda, el dia anterior, entorn de les 4.40 hores, la patrulla destinada a la vigilància preventiva entorn del carrer Borreguet va observar quatre joves a l’interior d’un vehicle. En adonar-se de la presència dels agents van emprendre la fugida, i es van desfer en la seua marxa de diversos objectes, entre els quals hi havia elements tan dispars com gorres, ulleres de sol, un pany o cristalls d’espill retrovisor.

Finalment, van ser interceptats a l’interior de l’hort del Monjo i es va procedir a la seua correcta identificació, i es va indicar que havien trobat el vehicle obert i els objectes presentats, que hi havia en el seu interior. No obstant això, la patrulla va poder comprovar que si bé no hi havia evidències d’haver forçat la porta d’aquest o altres cotxes en el carrer, que havien aconseguit els espills d’un turisme pròxim, encara que no es va poder localitzar la propietària en aquest moment.

Tots ells van ser traslladats a dependències policials, on van poder ser arreplegats pels seus pares i familiars després de ser informats dels fets.