Detingut per violació de domicili i possible autor de l’incendi del que va ser rescatat

Detingut per violació de domicili i possible autor de l’incendi del que va ser rescatat

La patrulla de Policia Local que va acudir a l’incendi va identificar l’implicat que va mostrar un comportament nerviós i estrany en tot moment, fins i tot va saltar de l’ambulància quan arribaven a l’hospital.

El dia 18 de desembre al voltant de les 05.15 de la matinada es va declarar un incendi en un habitatge del carrer Capità Alfons Vives, hi van haver de ser ateses set persones per l’equip sanitari, entre les quals hi havia dos menors, a causa de la inhalació de fum.

En concret, un jove de 23 anys va ser evacuat del pati de l’edifici. Va resultar ser l’ocupant de l’habitatge afectat. Aquest no va aportar els agents respostes coherents sobre el que va succeir, i es va negar a facilitar les seues dades personals, i va preguntar repetides vegades per la seua parella, assenyalant que es trobava a l’interior malgrat ser comprovat aquest extrem per Bombers. En els voltants de l’hospital Baix Vinalopó, on va ser traslladat juntament amb la resta de veïns, va saltar sobtadament de l’ambulància, i va haver de ser localitzat per les patrulles en els carrers propers al centre hospitalari.

Mentre es recaptava la informació oportuna sobre l’incident i en vista de l’actitud d’aquesta persona, es va preguntar convenientment als veïns sobre la seua situació. Un d’ells va assenyalar que poc abans l’havia vist colpejant la porta d’accés a la finca, i que en reconèixer-lo li va obrir la porta. Un altre aprofundia en aquest punt ja que, pel que sembla, era conegut per tenir o haver tingut una relació sentimental o d’amistat amb una de les habitants, i va afegir haver-lo vist llançar dues bombones de butà instants abans de saltar des de l’habitatge al pati on va ser localitzat.

Quan es va aconseguir parlar amb la inquilina de l’immoble, aquesta va indicar als agents que aquesta persona no vivia allí, ni disposava de permís per accedir, significant que dia anterior una bicicleta de la seua propietat després de la qual cosa va trobar a faltar un joc de claus.

Davant aquestes manifestacions, la patrulla va procedir a la seua detenció per un presumpte delicte de violació de domicili. La investigació de l’origen del foc que va afectar al domicili queda baix investigació.