Identificat mentre manipulava cadenats de bicicleta

Identificat mentre manipulava cadenats de bicicleta

La patrulla el sorprengué en actitud sospitosa i li intervingué ferramentes que podria usar per a forçar cadenats.

El dia 25 de novembre les 01.25 hores la unitat territorial que prestava servei entorn del carrer Diagonal va observar un individu acatxat entre unes bicicletes, cosa que va alçar la sospites immediatament.

En situar-se al costat de l’implicat, van confirmar que es trobava manipulant els cadenats, i es va mostrar nerviós, i es va veure un dels cadenats totalment obert. En l’escorcoll superficial de seguretat se li troben tornavisos i un ganivet, possiblement usats per a forçar panys. En el moment de l’actuació, unes veïnes de la zona assenyalen que l’havien vist minuts abans mirant a banda i banda en el mateix punt, no obstant això no es va registrar cap trucada que alertara de la situació.

L’individu, que es trobava indocumentat, va ser traslladat a dependències policials per a la seua identificació, presentant en el mateix acte les eines usades i el cadenat manipulat per si l’interessat desitjara interposar denúncia.

Dues hores abans, en José Mas Esteve, la patrulla va haver de desplaçar-se per a comprovar l’accés d’un jove a través del pati d’un habitatge després de trencar el sostre d’uralita. Passada la sorpresa i confusió inicial, es va poder localitzar minuts després l’implicat en Hilarión Eslava. Segons va manifestar, en intentar fugir del seu exsogre per aquest pati, amb la mala fortuna de fracturar el tancament. Una vegada identificat i després de comprometre’s a reparar el dany, es va comunicar aquest extrem a l’afectat.