Identificat després de robar material d’una obra

Identificat després de robar material d’una obra

La Unitat Territorial va observar l’implicat després de ser advertits per un ciutadà sobre les sospites que li infongué al seu pas pel polígon d’Altabix.

El dia 11 de desembre a les 16.30 una patrulla va ser comissionada per la sala d’operacions de Policia Local, després de ser advertits per un ciutadà sobre un individu sospitós. Aquest, amb aspecte de “toxicòman”, corria amb algun tipus de material d’obra pels voltants del carrer Sabadell, la qual cosa va cridar l’atenció del requeridor, que va facilitar una descripció suficient per a trobar-lo minuts després.

Va ser una unitat d’Atestats la que va poder localitzar l’implicat, que va reconéixer davant ells la sostracció d’una obra propera, amb la intenció de vendre-ho i adquirir droga. Realitzades les gestions amb els treballadors confirmen aquest extrem, i queda intervingut el material objecte del furt.

Segons manifestació d’alguns treballadors, s’havia vist a l’identificat pels voltants observant els vehicles estacionats, cosa que és tinguda en compte per les patrulles en dies següents.