La unitat canina deté una persona en l’Estació d’Autobusos per tràfic de drogues

La unitat canina deté una persona en l’Estació d’Autobusos per tràfic de drogues

El detingut portava un paquet amb marihuana segellat hermèticament i empalustrat de substàncies aromàtiques per evitar la detecció pels gossos policials.

El dia 16 de desembre, a la nit, la unitat canina de la Policia Local va prestar servei de vigilància i prevenció de consum o possessió d’estupefaents en l’Estació d’Autobusos, punt urbà destacat en diverses actuacions per tràfic de drogues.

En una de les inspeccions rutinàries, un dels gossos va alertar la seua guia de la presència d’algun tipus de substància entre l’equipatge d’un viatger procedent de Múrcia. Els agents no van tardar a trobar un paquet d’aparença singular entre les seues pertinences, el qual es trobava embolicat en quatre bosses termosegellades, recobertes de cafè mòlt i mostassa. Aquesta pasta havia sigut recoberta posteriorment amb film transparent per  hermetizar al màxim el contingut, que es va estimar en uns 350 grams de marihuana.

No és la primera vegada que l’extraordinari olfacte dels membres de la unitat tira per terra les mesures de camuflatge preses pels traficants. Recentment, un altre detingut, va intentar passar una maleta amb gran quantitat d’haixix amb els paquets segellats, i amb romer al seu interior, no obstant això, la reconeguda capacitat de detecció dels gossos il·licitans va impedir l’intent.