Localitzada egua abandonada i traslladada per a atenció veterinària

Localitzada egua abandonada i traslladada per a atenció veterinària

La unitat de Medi Ambient de Policia Local localitzà l’animal en la carretera de Dolors i presentava un evident estat de desnutrició.

El passat dia 12 de desembre la patrulla de Medi Ambient va arreplegar una egua en l’entorn de la carretera de Dolors en una evident situació d’abandó. Va ser traslladada en primera instància al servei veterinari de Riu Safari Elx.

En les seues instal·lacions es va comprovar que mancava de microxip identificatiu i en una primera inspecció clínica es va constatar, a més de l’extrema primesa de l’animal, una gran massa en l’àrea perineal i perianal que presentava ulceracions i infecció, possiblement un melanoma.

La unitat de Policia Local va traslladar aquest primer informe al servei veterinari municipal perquè en tinguera coneixement, i van coincidir totes les parts en l’eutanàsia de l’egua per qüestions humanitàries, ja que l’animal presentava aquest i altres problemes físics, com la dificultat de recolzament en les seues extremitats, que li ocasionaven un sofriment innecessari.