Pregó de la societat Vinguda de la Verge

Pregó de la societat Vinguda de la Verge

Carlos González ha destacat la importància de la declaració de la festa de la Vinguda de la Verge com a Bé d’Interés Cultural Immaterial

L’alcalde, Carlos González, ha assistit al pregó de la societat Vinguda de la Verge que, com cada any, ha tingut lloc en el Gran Teatre i que, enguany, ha sigut a càrrec de Julián Fernández, inspector d’Educació i persona molt lligada a les festes i tradicions il·licitanes.

En la seua intervenció, l’alcalde ha destacat la importància que per a aquesta festa i per a la ciutat té haver assolit dos reconeixements com la declaració de Festa d’Interès Turístic de la Comunitat Valenciana i la recent declaració de Bé d’Interés Cultural Immaterial.

Un doble respatler, que tal com ha indicat González, afavorirà la seua difusió i que més visitants i il·licitans i il·licitanes en gaudiràn, i també la seua protecció com a part del patrimoni cultural de tots els valencians i valencianes.

A més, l’alcalde ha felicitat el president de la Vinguda de la Verge, José Manuel Sabuco, i tots els membres de la societat per la seua contribució a la promoció i salvaguarda d’aquesta festa.

L’acte ha comptat amb l’actuació del cor Canticum Novum i amb el cor d’Heralds.

El saló de plens acollirà la tradicional recepció als il·licitans absents aquest dimecres.