Recuperació d’articles sostrets d’una tenda i un vehicle robat

Recuperació d’articles sostrets d’una tenda i un vehicle robat
  • Després de denunciar els fets la patrulla va iniciar la busca i va donar  amb l’autor en les rodalies de l’Hospital General , malgrat que la sostracció es va realitzar en el carrer Bisbe Siuri.
  • La localització del vehicle robat va ser possible gràcies a l’ajuda d’un amic de l’interessat que ho va trobar al pas.

El dia 17 de desembre, al voltant de les 20.00 hores, el gerent d’una tenda va advertir la unitat territorial encarregada de la vigilància de l’entorn del carrer  Bisbe Siuri,  la sostracció de diversos articles al seu establiment. Un home amb gavardina, va introduir en una bossa productes com llums de nadal i joguets, en arribar a la caixa va emprendre la carrera i va ser  impossible detindre’l.

Amb detalls singulars de la descripció, com la vestimenta, les patrulles de servei van iniciar la busca de l’implicat en el fet delictiu. La unitat intervinent es va anticipar a possibles destinacions i va realitzar una especial vigilància en possibles punts de pas. Va ser localitzat quasi una hora després pels voltants de l’Hospital General i va ser reconegut sense cap dubte.

L’identificat portava en el moment de l’actuació els articles denunciats pel requirent, principalment, cotxes de joguet i un bon nombre de nines, que corresponien amb els buscats, i no va facilitar una motivació especial a la seua acció. Aquests articles van ser intervinguts per la unitat territorial i posats a la disposició dels seus propietaris en dependències policials, prèvia denúncia dels mateixos articles.

Aquell mateix dia, a primera hora de la vesprada, un ciutadà va alertar de la localització d’un vehicle sostret a un amic seu. La patrulla es va desplaçar al lloc i va corroborar que la denúncia continuava en vigor, per la qual cosa va ser traslladat al dipòsit municipal.