Un agent evita un ofegament en la cavalcada de Matola

Un agent evita un ofegament en la cavalcada de Matola
  • Les cavalcades celebrades en diferents punts del terme municipal es van desenvolupar sense incidències destacables, malgrat la gran afluència de públic.
  • Tan sols en la de Matola va haver d’intervenir un agent per extraure el caramel amb el qual un menor s’estava ofegant.

El 5 de gener es va poder gaudir de les diverses cavalcades desenvolupades tant en el centre urbà d’Elx com en les seues pedanies, on l’afluència de públic va ser molt destacada. Per part de Policia Local es van destinar el nombre més gran d’efectius i recursos materials possibles amb la finalitat de garantir la seguretat dels participants i dels espectadors.

Tan sols en la matinada del dia 6 es va acudir a un incendi al barri de Sant Antoni, on es va haver d’atendre, amb caràcter lleu, una menor de tretze anys que es trobava sola al seu domicili. Posteriorment, es va procedir a realitzar les investigacions pertinents amb la mare per determinar el motiu de la seua absència.

D’altra banda, la ràpida actuació de l’agent de Policia Local que tancava la cavalcada de Matola, realitzant la maniobra de Heimlich, va evitar l’ofegament d’un menor d’uns huit anys amb un caramel. En observar la situació d’urgència, l’agent va abandonar el vehicle policial, va socórrer el nen i va possibilitar un feliç desenllaç. Després d’això, va tornar a les seues tasques d’ordenació del trànsit i seguretat de la cavalcada.