Auxili en assistències sanitàries amb un bebé i amb una persona amb mobilitat reduïda

Auxili en assistències sanitàries amb un bebé i amb una persona amb mobilitat reduïda

La UTE de Policia Local va haver d’escortar els pares d’un bebé, amb un atac epilèptic, que no remetia, fins a Urgències de l’Hospital General.

Els problemes de mobilitat d’una veïna van obligar els serveis mèdics a requerir la presència de Policia i Bombers per al seu trasllat.

 

El 18 de gener al voltant de les 18.15 hores, una UTE (Unitat Territorial) es va desplaçar fins al carrer Concepción Arenal per auxiliar els pares d’un bebé de quatre mesos que patia un atac epilèptic que no remetia. Si bé els pares havien viscut episodis similars amb la menor, aquell es perllongava excessivament malgrat ser administrada la medicació prescrita.

Davant aquests fets, la patrulla de Policia Local va decidir obrir pas al vehicle familiar i acompanyar la família fins al seu ingrés en Urgències. Una vegada allí els serveis mèdics van actuar immediatament i van estabilitzar la xiqueta.

Aquest mateix dia, però, en la matinada del dia 19, entorn de les 03.00 hores, els serveis mèdics van sol·licitar suport per al trasllat d’una persona, la qual, a causa del seu pes, no podia ser baixada per les escales davant un fort atac d’asma. Es van personar en el lloc dotacions de Policia Local i Bombers i es va aconseguir baixar l’afectada, gràcies a la disposició dels seus recursos materials, fins a la llitera.

La veïna va ser traslladada a l’Hospital General per al seu oportú tractament.