Delinqüència viària segueix detectant infraccions i reincidències en el transport de mercaderies

Delinqüència viària segueix detectant infraccions i reincidències en el transport de mercaderies

Un conductor estranger va ser denunciat per mancar de la qualificació professional per al transport internacional de mercaderies que realitzava.

També va ser detectat un conductor reincident en el consum d’estupefaents, s’ha informat a l’empresa perquè adopte les mesures oportunes.

 

En els controls realitzats per la Policia Local el dia 24 de gener en el marc de la campanya de control del Transport de Mercaderies, la unitat de Delinqüència viària segueix trobant anomalies i fins i tot actituds reincidents.

Un camioner estranger va ser detingut en un d’aquests controls, les comprovacions bàsiques van revelar que mancava de la qualificació professional per al transport internacional que realitzava. El conjunt, de 40 tones de MMA, va ser immobilitzat fins a l’esmena de la infracció i l’abonament de la denúncia en l’acte, en una xifra propera als 1.500 euros.

Per la seua banda, un camió amb MMA de 26.000 quilograms també va ser inspeccionat i sotmés el seu conductor a una prova indiciaria de consum d’estupefaents amb resultat positiu, es va comprovar posteriorment que ja havia sigut denunciat mesos arrere per aquest fet. Això va suposar la immobilització del vehicle fins que un altre conductor de l’empresa es va fer càrrec d’aquest. D’aquesta reincidència serà informada la DGT, que podria suspendre el permís de conducció i sotmetre l’implicat a seguiment a tal addicció, d’acord amb el Reglament General de Conductors, per a la seua rehabilitació. Igualment es va informar l’empresa d’aquests fets perquè adoptara les mesures oportunes.