Descobert cultiu de marihuana per a tràfic d’estupefaents

Descobert cultiu de marihuana per a tràfic d’estupefaents
  • La dotació de Policia Local va anar a comprovar les molèsties ocasionades pels lladrucs i per la falta d’higiene d’un gos potencialment perillós
  • L’implicat havia habilitat una habitació a casa d’un conegut per al cultiu i posterior venda, a més, compta amb antecedents previs per aquests fets

El 12 de gener al voltant de les 17.30 hores, components del GAO (Grup de Suport a Operacions) de la Policia Local van procedir a comprovar la situació d’un gos potencialment perillós, com a origen de certes molèsties a la comunitat de veïns.

Mentre s’entrevistaven amb la part denunciada i es comprovava la documentació del gos, els agents van percebre un fort i recognoscible olor de marihuana. El propietari va ser preguntat per aquest fet i va indicar que procedia d’una habitació que havia cedit a un amic per  guardar alguns efectes i, possiblement, alguna planta.

Amb la inspecció es va poder observar l’existència a l’interior d’unes setanta plantes de marihuana en diferents fases de creixement, floració i assecat. L’habitació, malgrat les seues dimensions, estava totalment adaptada com a hivernacle, comptava amb tubs de ventilació i diferents productes de cultiu. Davant tals fets, els membres del GAO van realitzar les gestions i presa de dades oportunes i es va confirmar un possible delicte de tràfic de drogues.

Les plantes van ser intervingudes i presentades en dependències policials.