Detingut després de destrossar la seua casa i entrar a la d’un veí per fugir

Detingut després de destrossar la seua casa i entrar a la d’un veí per  fugir
  • L’esposa de l’implicat va cridar davant l’actitud agressiva del seu marit i va facilitar l’entrada al domicili.
  • Des de la galeria va accedir a la terrassa i d’ací a la casa d’un veí, i va obligar a intervenir els  bombers i a localitzar la persona  propietària.

El 13 de gener al voltant de les 19.45 hores dos UTE (Unitats Territorials), al costat d’una dotació de Policia Nacional, pròximes al carrer Bisbe Winibal, es van personar en el domicili de la persona que va telefonar i que alertava de l’actitud agressiva del seu marit.

Després de facilitar les claus de l’habitatge, els agents van cridar insistentment a la porta i van escoltar sorolls de cristalls trencats i trepitjades. Per tal motiu van entrar al domicili, trobant-lo totalment destrossat, però, sense l’implicat en el seu interior. Van apreciar en la galeria trepitjades i observaren com aquestes assenyalaven l’accés al terrat de l’immoble, es van desplaçar fins a aquest punt i van poder observar com el finalment detingut s’introduïa per una finestra en el domicili adjacent ajudant-se de les canonades de subministrament de gas.

Això va obligar a desplaçar-se els bombers, ja que, en el domicili violat no hi havia ningú, i a localitzar els propietaris. Finalment, l’entrada conjunta des de la finestra i la porta principal dels bombers i la policia, va garantir trobar-lo, sense major risc per a la seua integritat, amagat al seu interior. El detingut va ser traslladat a dependències policials per  prestar declaració per un delicte de violació de domicili.