Detingut després de robar en un vehicle i altres robatoris a Altabix

Detingut després de robar en un vehicle i altres robatoris a Altabix
  • Després de forçar el turisme se’n va anar del lloc amb dos ordinadors portàtils i una motxilla amb material esportiu i altres pertinences.

  • Possiblement és el principal responsable de l’alarma social per robatoris a la zona d’Altabix.

El 7 de gener, al voltant de les 01.20 hores, components de la brigada nocturna van localitzar i van detindre un home de 36 anys, conegut pels múltiples actes delictius acumulats, després d’haver sostret d’un turisme dos ordinadors portàtils, material esportiu i altres pertinences personals.

Entorn de les 20.00 hores de la vesprada es va comunicar el fet a la policia local, facilitant un llistat detallat dels elements sostrets del vehicle després de forçar la porta. Entre ells hi havia alguns de gran valor com dos portàtils de marca Apple i Asus i anotacions personals. Després d’una batuda inicial a la zona per la UTE (Unitats Territorials)  no es va aconseguir localitzar cap sospitós, i es van donar les novetats al torn de la nit. Aquests van revisar els punts habituals de refugi després de conductes delictives i finalment, van trobar el detingut a l’interior d’una d’aquestes. Aquesta persona estava en possessió d’algunes de les pertinences de menys valor sostretes i havia intercanviat la resta,  possiblement per heroïna, per la qual cosa, després de ser reconegudes pel seu propietari, es va procedir a la detenció.

Possiblement, el detingut està relacionat amb diferents robatoris soferts a la zona en les últimes setmanes, si bé, no és l’únic que actua a la zona d’Altabix, sí que s’ha mostrat molt actiu. Són diferents les intervencions de la Policia Local en les quals s’han intervingut objectes de dubtosa procedència a persones conflictives, es recorda la importància de la denúncia per a la seua oportuna catalogació com sostret.