Trobat a L’Altet un home desaparegut a Santa Pola

Trobat a L’Altet un home desaparegut a Santa Pola
  • La sala d’operacions de la Policia Local va rebre avís de la desaparició entorn de les 22.30, però la família el buscava des de mitja vesprada
  • Passada la mitjanit va ser trobat per una patrulla en un parc de la pedania

El 20 de gener al voltant de les 00.15 hores, la patrulla destinada a la vigilància preventiva de l’Altet va trobar un home de 34 anys desaparegut en la vesprada prèvia.

La família va denunciar la desaparició en la caserna de la Guàrdia Civil de Santa Pola al voltant de les 19.00 hores, va ser buscat en un primer moment per la zona de Santa Pola i es va ampliar el radi d’acció poc després fins a Elx, Torrellano i L’Altet. Després de comunicar-se aquest fet a la sala d’operacions d’aquest cos, es va facilitar la descripció detallada de la persona a les patrulles.

Passada la mitjanit va ser trobat per la patrulla de l’Altet en un parc de la pedania i es va contactar immediatament amb la família. El pare del desaparegut es va fer càrrec i va agrair la labor de recerca efectuada davant una situació que havia alarmat notablement a familiars i a amics.