Interceptat un conductor després de provocar la bolcada d’una ambulància

Interceptat  un conductor després de provocar la bolcada d’una ambulància
  • El sinistre vial es va produir en el carrer Xacarella, en la rodalia de la zona de centres comercials, poc abans de la mitjanit.
  • El conductor va marxar de lloc i va ser localitzat abans d’entrar a l’autovia.

El 27 de gener al voltant de les 23.30 hores, la unitat d’Atestats de Policia Local va ser comissionada al carrer Xacarella, en la rodalia del centre comercial L’Aljub, davant la presència d’una ambulància bolcada. Segons la informació recaptada en primera instància un turisme havia provocat l’accident i havia marxat del lloc.

Davant tals fets, les patrulles de la Brigada Nocturna es van desplegar per les possibles vies d’eixida, i van poder interceptar el turisme escapolit quan tractava d’entrar a l’autovia. Realitzades les comprovacions oportunes els agents van procedir a denunciar les manques tècniques del vehicle i la fugida del lloc de l’accident.

Per la seua banda, el conductor de l’ambulància, que era el seu únic ocupant, malgrat necessitar ajuda per part de la patrulla de Policia Local per a eixir d’aquesta, tan sols va patir contusions lleus malgrat l’aparatositat de l’accident.