Obligat a eixir del seu habitatge malgrat la presència de foc en el seu interior

Obligat a eixir del seu habitatge malgrat la presència de foc en el seu interior
  • Tant Bombers com Policia Local van ser alertats pels veïns en observar eixir fum per les finestres
  • El propietari havia encés una foguera a l’interior de l’habitatge 

El dia 19 de desembre al voltant de les 20.30 hores, diferents dotacions de Policia Local i Bombers van acudir al carrer Manuel Ruiz Magro després de ser alertats de fum que eixia per les finestres d’un habitatge.

La unitat territorial intervinent va procedir a l’evacuació de l’edifici i va cridar a la porta del pis afectat, que es trobaba oberta. Davant aquesta situació, i a pesar d’estar la casa plena de fum, l’habitant  va convidar els agents a entrar en la casa. Aquests, davant la negativa de l’implicat a abandonar el domicili i per preservar la seua integritat física, van haver de traure’l contra la seua voluntat. Així  es va permetre l’actuació de les dotacions d’extinció presents.

Pel que sembla, l’home de 62 anys havia encés una foguera a l’interior i va realitzar manifestacions il·lògiques i contradictòries, que evidenciaven un possible trastorn mental. La patrulla va realitzar una inspecció posterior de l’habitatge, va detectar signes d’insalubritat i va observar que mancava de subministrament elèctric i d’aigua potable.

Per aquests motius, la patrulla de Policia Local va remetre informe per a  l’avaluació per part dels serveis socials de l’Ajuntament, així com ofici al jutjat de guàrdia en què informava del que havia succeït i del risc per a l’implicat i per als veïns.