En aquesta edició de 2018 la magrana mollar d’Elx amb la seua Denominació d’Origen Protegida torna a tenir protagonisme a Madrid Fusió i a final de mes ho tindrà a Elx en el concurs gastronòmic ‘Cuina Creativa amb Magranes d’Elx’ en La Finca
Elx participa en una nova edició del congrés internacional de gastronomia, Madrid Fusió, que va obrir ahir les seues portes fins a aquest dimecres en el Palau de Congressos de Madrid. Visitelche té representació a Madrid Fusió al costat de l’Associació Aliments d’Elx, els productes del Camp d’Elx i la Denominació d’Origen Protegida Granada Mollar d’Elx.
Es tracta d’una trobada que reuneix a xefs de renom internacional i a noves promeses procedents de tots els països, en el qual s’organitzen demostracions, tastos i degustacions de productes a més de sessions de treball, conferències i concursos.
La gastronomia il·licitana i els productes del Camp d’Elx tornen a estar presents en l’estand de la Comunitat Valenciana on la magrana mollar torna a tenir un especial protagonisme, participa amb una presentació en l’estand, acompanyada i ambaixada per la xef il·licitana i estel Michelin, Susi Díaz. “La distinció D.O. fa únic aquest producte il·licità que, a més de a Madrid Fusió, ja va ser protagonista la setmana passada en el marc de la Fira Internacional del Turisme, FITUR, tant en l’espai reservat en IFEMA, com en els carrers de Madrid en un restaurant itinerant que ha presentat a la magrana mollar com el producte estrella gastronòmic com a part de la singularitat del nostre municipi”, ha assenyalat la regidora de Turisme, Mireia Mollà, qui ha recordat que prompte serà la pròxima cita gastronòmica de la magrana en el concurs de cuina creativa amb magranes d’Elx que se celebrarà a la fi d’aquest mes en el restaurant La Finca, un esdeveniment consolidat en el panorama gastronòmic.
També a Madrid Fusió tenen el seu lloc destacat productes de l’Associació d’Aliments d’Elx com són els licors de Destil·leries SYS, Ibarra Abadia Tomachaf, el suc de magrana Granavida, els formatges de la Vaqueria del Camp d’Elx, Margus Snacks, els vins de Cellers Faelo, els olis de l’almàssera El Tendre i Naturdama, i per descomptat, els dàtils frescos de Datelx.
Visitelche participa en aquesta trobada gastronòmica en la línia de la seua estratègia de promoció i comercialització dels productes i la riquesa gastronòmica de la nostra ciutat i del Camp d’Elx, on Elx es posiciona com un referent dins de l’oferta gastronòmica de la nostra Comunitat.