Mor als 86 anys l’artista il·licità Albert Agulló

Mor als 86 anys l’artista il·licità Albert Agulló

La cerimònia de comiat se celebra dilluns, a les quatre de la vesprada, en el tanatori de l’Aljub

L’alcalde, Carlos González, destaca que Albert deixa un gran record com a pintor i com a veí

L’artista il·licità Albert Agulló Martínez (30-05-1931) ha mort a l’edat de 86 anys. Agulló, un referent de l’art contemporani en la seua ciutat, va formar part del Grup d’Elx amb Sixto Marco, Antoni Coll i Joan Castejón, un col·lectiu d’artistes que va sorgir a Elx en 1965 i que va arribar a ser un dels més importants de l’avantguarda valenciana de la postguerra.

Els familiars de l’artista agraeixen la presència dels que vulguen acompanyar-los en la sala número 1 del tanatori de l’Aljub. La cerimònia de comiat se celebrarà dilluns, 5 de febrer, a les 16.00 hores en la capella del citat tanatori.

L’alcalde d’Elx, Carlos González, transmet a la família el pesar de la Corporació Municipal per la defunció i assenyala que “hui és un dia trist per a Elx perquè la mort d’Albert Agulló és una gran pèrdua per a la cultura il·licitana”.

“Albert ha sigut un referent per a tots els artistes plàstics de la nostra ciutat i deixa un llegat impressionant de pintures, escultures i gravats, però, sobretot, deixa una profunda petjada com a artista compromés amb tot el que li envolta, especialment com a persona, com a home afectuós i afable amic de tots. Albert deixa un gran record com a pintor, però també deixa un gran record com a veí”, destaca Carlos González.