Parcs i Jardins renova l’arbrat de plaça de Castella

Parcs i Jardins renova l’arbrat de plaça de Castella

L’Ajuntament plantarà prop d’un centenar d’estercúlies i uns quaranta plàtans es replantaran en escocells buits de la zona

El regidor de Parcs i Jardins, Antonio García, ha visitat l’entorn de plaça Castella, on s’està duent a terme una actuació de canvi i millora de l’arbrat. “Aquesta és una altra de les zones pendents on hi havia molta demanda per part dels veïns, molts escocells buits i un arbre, com el plàtan, que no és l’adequat”, ha explicat Antonio García.

Així mateix, segons ha explicat el regidor de Parcs i Jardins “en els carrers Francisco Rabal i Adolfo Marsillach plantarem prop d’un centenar d’estercúlies, que són arbres més adequats, amb un creixement més lent i no els fa falta tant manteniment”.

Quant als plàtans que es retiraran, segons ha assenyalat García “prop d’uns quaranta els recol·locarem en els carrers Il·licità Absent i Carátula, en escocells que estan buits, ja que preferim que estiguen aquests arbres abans que es queden buits”.

L’actuació suposa una inversió d’uns 6.000 euros en l’arbrat i, segons ha informat Antonio García, de la mà d’obra es fa càrrec Parcs i Jardins.

“Hem calculat que amb l’actuació d’Antonio Machado com amb la de plaça de Castella emplenem un 25% dels escocells que actualment estan buits a Elx”, ha explicat el regidor de Parcs i Jardins qui ha afegit que també es posarà en marxa una brigada que es dedicarà a xicotetes replantacions d’escocells per tot el municipi.