Visitelche promociona la destinació Elx en el Saló dones des Vacances de Brussel·les

Visitelche promociona la destinació Elx en el Saló dones des Vacances de Brussel·les

Visitelche participa en aquesta fira al costat de l’Agència Valenciana del Turisme, sota el paraigua de Turespaña amb l’objectiu de portar la imatge d’Elx al mercat belga

La participació de Visitelche es farà al costat de l’Agència Valenciana del Turisme, sota el paraigua de Turespaña i tindrà com a objectiu portar la imatge d’Elx al mercat belga. El Saló des Vacances és un dels principals actors de l’entorn de les fires turístiques a Bèlgica, un punt de trobada destacada de professionals del viatge i dels viatgers apassionats que s’ha consolidat com l’esdeveniment turístic més gran de Bèlgica i l’aparador ideal on mostrar els recursos turístics de la nostra ciutat. La fira celebra la seua edició número 59, i és una de les més importants del sector a Europa.

Així, entre l’1 i el 4 de febrer, el recinte firal Brussels Expo acull l’estand de Turespaña, on Visitelche promocionarà l’oferta turística de la ciutat. Amb la seua participació en aquesta fira, que està dirigida tant a professionals com a públic final, Visitelche busca obrir noves oportunitats de negoci, establir col·laboracions amb touroperadores i agents de viatge belgues, així com atraure el públic final. En aquests quatre dies de promoció es posarà l’accent en les escapades de cap de setmana o pont a la ciutat recopilades en el portal www.experienciasenelche.com així com en els principals productes turístics de la ciutat.

El perfil del turista belga a la Comunitat Valenciana es caracteritza per l’oci com a motivació principal, viatjar sense paquet turístic i en vol regular. Els visitants d’aquest certamen solen ser viatgers que planifiquen i organitzen individualment les seues vacances, i programen estades d’entre set i quinze dies.

L’ampliació de capacitat aèria entre Bèlgica i Espanya, com a conseqüència de l’obertura de les bases de Vueling i Ryanair a Brussel·les en 2014, ha sigut determinant en el creixement de l’emissor en la província d’Alacant. Quatre aerolínies operen vols regulars directes entre Bèlgica i la província: Ryanair, JetAir Fly, Vueling i Brussels Airlines.

En 2017, 4.190 belgues van visitar l’Oficina de Turisme, representant un 4.6% del total de visitants.