Detencions per violència masclista i trencament d’ordre d’allunyament

Detencions per violència masclista i trencament d’ordre d’allunyament

La patrulla intervinent en el requeriment per una discussió a Torrellano va trobar la víctima amb lesions evidents en el rostre i un braç trencat.

En el cas del trencament va ser en la zona d’oci del centre de la ciutat, el detingut va proferir burles a la persona que va fer la telefonada.

 

El dia 3 de març just a les 05.30 hores el 112 va transmetre una possible agressió en l’habitació d’un hotel a Torrellano, immediatament va acudir una patrulla de la Policia Local al lloc.

En l’habitació van trobar a la víctima, amb lesions evidents en el rostre i el cos i presentava un braç trencat. Aquesta va referir una forta discussió entre ella i el seu acompanyant motivada per una relació anterior, que va derivar en l’agressió final en un context amb característiques peculiars. Finalment es va localitzar al presumpte autor de les lesions en la rodalia, i es va procedir a la seua detenció. L’agredida va ser traslladada a un centre sanitari per a la seua oportuna atenció.

El dia anterior, sobre la mitjanit, i en els voltants de plaça de la Mercé es va requerir la presència d’una patrulla de la Brigada Nocturna en ser la persona que telefonava objecte de burla per part de la seua exparella, de la qual tenia ordre d’allunyament i comunicació. Malgrat no trobar-se en el lloc, les dotacions de servei van procedir a la seua busca i localització, es va procedir a informar de la denúncia efectuada i a la seua detenció.

016. Telèfon d’atenció a víctimes de violència de gènere. És gratuït i no deixa rastre en la factura telefònica.