Detingut per coaccions i amenaces greus als seus pares

Detingut per coaccions i amenaces greus als seus pares

Les víctimes anaven denunciant dies arrere les amenaces de mort rebudes, així com que eren tancats en la finca on vivien i que el seu fill els havia tallat el subministrament elèctric.

Policia Local va haver de trencar fins en dues ocasions els cadenats al clos, va corroborar el sabotatge al comptador elèctric i va procedir a la seua detenció després de l’últim incident en la vesprada del diumenge.

 

El dia 4 de març just a les 19.15 hores una UTE (Unitat Territorial) va procedir a la detenció d’un home de 46 anys després de les amenaces i antecedents denunciats pels seus pares, de 70 i 84 anys.

Durant dos dies consecutius el detingut va amenaçar els denunciants amb cremar-los dins de l’habitatge de camp, va arribar a tancar els accessos de la tanca perimetral de la finca on vivien i sabotejar el comptador de subministrament elèctric durant la matinada d’aquest cap de setmana passat.

Les víctimes van denunciar adequadament aquestes amenaces i coaccions, van indicar els possibles motius, així com que desconeixien el domicili actual del seu fill. En les dues ocasions requerides, les patrulles de la Policia Local van haver d’inutilitzar fins a quatre cadenats i cadenes col·locades presumptament per l’implicat en les portes d’accés, l’última vegada al voltant de les 02.00 hores de la matinada del diumenge.

Finalment, aquesta mateixa vesprada, les Unitats Territorials van ser requerides per les víctimes advertint la presència del seu fill, davant la qual cosa es va realitzar el desplegament adequat per a localitzar i detenir el presumpte autor dels fets. En el moment de la detenció aquest es trobava a l’interior del seu vehicle disposat a iniciar la marxa per a abandonar el lloc, cosa que li va ser impedida.

Enllaç a la nota de premsa en vídeo, parla l’Inspector Aurelio Delicat, responsable de la Unitat Territorial Urbana:

 

http://bit.ly/2FsPBtH