Detinguts després de frustrar sengles intents de robatori amb força

Detinguts després de frustrar sengles intents de robatori amb força

Un dels detinguts va arrabassar la bossa a una persona malgrat la seua resistència, va ser interceptat posteriorment gràcies a la petició d’auxili d’un ciutadà.

L’altre va arribar a forçar el  reixat de seguretat d’un negoci de carrer Diagonal, va ser capturat malgrat que va fugir del lloc a l’arribada dels agents.

 

El dia 24 de març al voltant de les 21.45 hores una UTE (Unitat Territorial) va ser requerida per un ciutadà al seu pas pel passeig de l’Estació, alertant de la fugida a la carrera d’un home que semblava portar una bossa en les mans.

Coordinada amb una altra dotació policial a peu i en vehicle es va aconseguir interceptar l’implicat, que es va resistir violentament es va hever de reduir-ho de manera preventiva. Al mateix temps, una altra unitat va comprovar l’existència d’algun tipus d’infracció penal, es va confirmar amb l’afectada la sostracció minuts abans, quan es disposava a entrar en el seu vehicle.

El dilluns d’aquesta mateixa setmana, al voltant de les 01.50 hores, un veí va avisar al 112 del possible forçament de l’accés a un local comercial en carrer Diagonal. En adonar-se de la presència de la Brigada Nocturna, l’implicat va abandonar el lloc va fer cas omís a l’alt policial i se’l va tancar el pas a uns carrers de distància. Aquest havia fracturat quasi per complet el reixat de tipus manxa del negoci, presumiblement amb la intenció d’accedir al seu interior.

Tots dos individus, de 35 i 40 anys respectivament, van ser detinguts i traslladats a dependències policials. De nou l’eficaç desplegament territorial d’aquest Cos i la valuosa col·laboració dels ciutadans han ajudat a atallar la consumació de dos presumptes delictes.