Detinguts tres individus mentre robaven en un domicili

Detinguts tres individus mentre robaven en un domicili

La veu d’alarma la van donar els veïns que van escoltar soroll a l’interior del domicili i sabien que els seus habitants estaven fóra.

Agents de la Policia Local i la Policia Nacional van entrar en el domicili i van descobrir els individus tractant d’ocultar-se en diferents estades.

 

El dia 18 de març just a les 03.00 hores els veïns d’una finca van escoltar sorolls i colps en un dels habitatges de l’edifici. Coneixent que els seus habitants no es trobaven a casa van alertar immediatament al 112 reclamant l’oportuna presència policial.

La primera patrulla de la Policia Local a arribar es va entrevistar amb la part requeridora, van confirmar sorolls a l’interior i es van assegurar que no existiren vies de fuita disponibles. A l’arribada de suport d’altres dotacions i Policia Nacional, es va procedir a contactar amb els propietaris que van autoritzar l’entrada.

Es va haver de forçar la porta d’accés, ja que es trobava obstaculitzada des de l’interior i es van trobar a tres individus que intentaven ocultar-se en diferents parts de l’habitatge. Els actuants van trobar la casa completament desordenada, fruit de la cerca d’objectes de valor, així com una selecció de material que els lladres havien preparat per a portar-se.

Els tres homes, de 27, 30 i 54 anys, van ser detinguts, un d’ells va oferir resistència a aquesta i va lesionar a un dels agents.