Localitzada la dona desapareguda des del dimecres

Localitzada la dona desapareguda des del dimecres

Els agents van observar  una persona passejant pel carrer mentre realitzaven tasques de regulació del  trànsit amb motiu del trasllat d’un tron.

En confirmar la seua identitat es va traslladar a un centre hospitalari per a la seua valoració i es va donar avís a la família.

 

El dia 22 de març al voltant de les 22.50 hores components de la Brigada Nocturna, que es trobava realitzant labors de regulació de trànsit amb motiu del trasllat d’un tron, van observar a una persona que passejava pels voltants de Ruperto Chapí amb Óscar Esplá.

En ser possible la seua coincidència amb l’alerta per desaparició activada aqueix mateix matí, i per si poguera necessitar qualsevol tipus d’auxili, els agents van comprovar la seua situació. Després de confirmar la seua identitat es va comunicar a la Sala d’Operacions de la Policia Local que es tractava de Pascuala Durá, desapareguda des de primera hora de la vesprada del dia anterior, per a les gestions oportunes.

L’afectada es trobava en un aparent bon estat de salut, malgrat necessitar medicació diària, però desorientada i amb una comprensible feblesa. Per tals fets, va ser traslladada de manera preventiva a un centre hospitalari, on finalment es va trobar amb la seua família. En el dispositiu de busca municipal, a més de la Policia Local i la Policia Nacional, van participar dos equips de Protecció Civil i membres de DYA,  la Prefectura de la  Policia Local va rebre oferiment de col·laboració tant de particulars com dels serveis de busca de Bombers de punts tan distants com València.

La família desitja transmetre el seu agraïment tant als ciutadans, veïns i amics, com a mitjans de comunicació i serveis d’emergències per la seua ajuda i fer-se ressò de la desaparició.