Localitzat escapolit de sinistre viari malgrat els greus danys patits

Localitzat escapolit de sinistre viari malgrat els greus danys patits

Després de generar possiblement un sinistre viari en un encreuament a L’ Altet, va marxar del lloc i va  deixar un rastre de dos quilòmetres.

Després de localitzar el vehicle en Arenals del Sol es va procedir a identificar el conductor per un possible delicte de conducció temerària.

El dia 2 de març just a les 22.30 hores va tenir lloc un accident en l’encreuament de l’avinguda de Cartagena amb la carretera que comunica L’Altet amb Arenals del Sol.

Segons els testimonis entrevistats el vehicle escapolit realitzava una conducció temerària, va realitzar avançaments i va circular a alta velocitat, fins a arribar al punt de col·lisió en el qual existia un senyal de STOP.

L’incident va provocar importants danys en tots dos vehicles, el vehicle escapolit va marxar del lloc amb un eix partit, sense llums i un fort colp en la part davantera. Això va propiciar que deixara un rastre d’aproximadament dos quilòmetres fins a l’avinguda de Costa Blanca, on va abandonar el vehicle.

Les evidències van assenyalar que aquest recorregut es va realitzar envaint en diverses ocasions el carril contrari fins a arribar a la posició final. Realitzada la inspecció ocular i la presa de declaracions, el conductor va ser identificat i imputat per un possible delicte contra la Seguretat viària per conducció temerària.

Aquest no va ser l’únic sinistre que es va registrar en aquesta nit. En la N-349 va haver-hi un motorista ferit, atés en primera instància per la Policia Local fins a l’arribada de la  Guàrdia Civil i un altre, únicament de danys materials, en José Díez Mora. D’altra banda, va haver ferits per sengles accidents en el carrer Almansa, Emilio Hernández Selva i en cel arrer Francisco Tomás i Valiente, en el qual va estar implicat un repartidor en ciclomotor.

En la recta final del torn de nit, prop de les 06.00 hores, es va iniciar un incendi en un vehicle de grans dimensions. A causa de la virulència d’aquest i la presència de detonacions, probablement per la presència de material inflamable a l’interior d’un vehicle comercial, no va ser possible minimitzar els danys als vehicles propers. Tan sols a l’arribada de la dotació de Bombers va poder controlar-se el foc. Les causes d’aquest s’investiguen encara, si bé sembla tenir un origen intern, van resultar danyats quatre vehicles, un d’ells calcinat.

Aquesta acumulació d’intervencions de certa entitat va obligar a la unitat d’Atestats i a la resta de patrulles de la Brigada Nocturna a portar un ritme frenètic per a atendre tots els requeriments.