Participació en la Jornada d’Orientació de l’IES “La Foia d’Elx”

Participació en la Jornada d’Orientació de l’IES “La Foia d’Elx”

En la trobada es van donar cita Policia Local, Bombers, Policia Nacional, representants de l’Exèrcit de Terra i de l’Aire.

Va destacar l’assistència d’antics alumnes del centre que van resoldre dubtes i van orientar els joves sobre aquelles eixides professionals que ells van triar.

 

Durant el matí del dia 26 de març l’IES “La Foia d’Elx” va acollir una Jornada d’Orientació dirigida als alumnes d’últims cursos que desitjaren informar-se de primera mà sobre les seues possibles eixides professionals i acadèmiques en finalitzar l’educació secundària.

En l’esdeveniment es van donar cita també organismes i institucions com Policia Local i Nacional, representants dels exèrcits de Terra i de l’Aire, així com Bombers de la Diputació d’Alacant. El nostre Cos va acostar al centre una mostra de vehicles policials i divers material policial i informació sobre accés i requisits.

L’organització va establir l’assistència de grups mitjançant torns rotatius a cada taula informativa, es va mostrar gran interés per les funcions de les diferents policies, àmbits d’actuació, requisits d’accés i titulació. Els agents van resoldre els seus dubtes i van animar els presents a finalitzar amb èxit la seua educació secundària i preparar després les seues oposicions. De fet, molts antics alumnes del centre van ocupar taules explicant les experiències i eixides laborals dels estudis superiors que van dur a terme després d’abandonar el centre.

Va ser opinió unànime dels participants convidats ressaltar la magnífica iniciativa duta a terme amb l’organització de l’esdeveniment.