Recepció a estudiants i professors d’Erasmus

Recepció a estudiants i professors d’Erasmus

Els estudiants han participat amb alumnes de l’IES Cayetano Sempere en el projecte Equality and Human Rights Erasmus Proyect, relacionat amb els Drets Humans

 

L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha rebut en el Saló de Plens a un grup de mig centenar d’estudiants d’Erasmus i a 13 professors que estaran a Elx fins al pròxim dia 18.

Els estudiants procedeixen d’Anglaterra, Itàlia, Turquia, Holanda, Alemanya i Espanya i han participat amb alumnes de l’IES Cayetano Sempere en el projecte Equality and Human Rights Erasmus Proyect (2016/2017), relacionat amb els Drets Humans des de diferents perspectives.

L’objectiu del projecte és tractar de contribuir a la formació d’una ciutadania europea informada i que aquesta siga sensible i solidària amb els problemes i reptes que es plantegen. Al llarg de diferents trobades, s’han tractat diferents temes sota el paraigua dels Drets Humans. A Elx abordaran el tema dels refugiats i la immigració.

L’alcalde ha explicat als alumnes i professors diferents aspectes d’Elx, com el patrimoni que atresora, els patrimonis de la humanitat o les possibilitats gastronòmiques i culturals. Els alumnes li han preguntat per l’acolliment de refugiats i pels moviments per a la independència de Catalunya.