Recepció al club d’hip-hop Positive Dance Studio en el Saló de Plens

Recepció al club d’hip-hop Positive Dance Studio en el Saló de Plens

L’alcalde i el regidor d’Esports van felicitar els joves esportistes pels èxits aconseguits i els van animar a seguir treballant

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor d’Esports, Jesús Pareja, han rebut en el Saló de Plens a una àmplia representació d’esportistes del club de hip-hop Positive Dance Studio, fundat en 2016 pel seu president i primer entrenador José Javier Coll.

Tant l’alcalde com el regidor van felicitar els joves esportistes pels èxits aconseguits i els van animar a seguir treballant. També van agrair el suport dels seus familiars, que també van assistir a la recepció.

Durant l’acte, els membres del grup Yadem, subcampions d’Espanya en categoria junior, i de GRLS, tercer classificat en categoria absoluta, van rebre sengles diplomes. Per la seua banda, José Javier Coll també va ser distingit amb un obsequi.

Altres resultats esportius de l’any passat han sigut: Twisted, quarta classificada en categoria absoluta; Wildness, quarta classificada en categoria infantil; Giulia i Laura, quartes classificades en parelles; Ephymeral, cinquens classificats en parelles; i Two Positives, quartes classificades en miniparejas.

Els joves esportistes, que omplien el saló de plens, es van fer fotos en les butaques dels regidors en finalitzar l’acte.