Transil·licitana 2018

Transil·licitana 2018

Més de 750 participants es donaran cita dissabte en la novena edició de la Transil·licitana per a completar les seues 100 quilòmetres

La ciutat d’Elx viu aquest cap de setmana un dels actes esportius més importants: la novena edició de la Transil·licitana. Una prova organitzada per la Policia Local d’Elx on més de 750 esportistes s’enfrontaran a 100 quilòmetres que hi hauran de recórrer en un màxim de 24 hores. L’eixida tindrà lloc el dissabte 17 de març a les 10 hores des del Passeig de l’Estació d’Elx i recorrerà punts emblemàtics del terme municipal com El Cau, la platja dels Arenals del Sol, el Clot de Galvany així com el seu pas per diferents pedanies.

En aquesta edició s’han batut tots els rècords esgotant dorsals des de fa més d’un mes, convertint-se així en una prova d’ultrafons consolidada en el calendari esportiu local i també nacional amb corredors i caminants provinents de la província i de tota Espanya. La novetat d’enguany radica en el canvi del recorregut que ha suscitat molt interés entre els participants.

La Transil·licitana compta amb un recorregut de 100 quilòmetres a recórrer en un temps màxim de 24 hores. Per a això hi ha habilitades deu zones d’avituallaments, dos hospitals de campanya i diferents punts de retirada per a oferir un millor servei al participant.