Un total de 15 il·licitans participen en el projecte d’equips per a la busca d’ocupació i emprenedoria de l’Ajuntament

Un total de 15 il·licitans participen en el projecte d’equips per a la busca d’ocupació i emprenedoria de l’Ajuntament

El regidor d’Ocupació, Héctor Díez, ha assenyalat que el programa és tot un èxit i que en anteriors edicions s’ha aconseguit un 70% d’inserció laboral

El regidor d’Ocupació, Héctor Díez, ha visitat en l’Escorxador el Projecte d’Equips per a la Busca d’Ocupació i emprenedoria que organitza l’Ajuntament d’Elx i en la qual estan participant un total de 15 il·licitans.

“Hui visitem aquest projecte d’ocupació que organitza l’Ajuntament, el SERVEF i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. És una eina de busca d’ocupació, que s’ha demostrat que és molt interessants, ja que en anteriors edicions ha aconseguit un 70% d’inserció laboral”, ha assenyalat el regidor d’Ocupació.

Héctor Díez ha explicat que durant cinc mesos els participants “tractaran de formar-se i de desenvolupar eines que els ajude a buscar ocupació. A més, se’ls posa en contacte amb empreses perquè realitzen entrevistes de treball”.

“Des de l’Ajuntament d’Elx considerem que aquest tipus de programes són molt interessants, que els repetim per tercera vegada perquè s’ha demostrat que són molt útils. L’experiència ens diu que repetirem en el futur”, ha exposat Díez.

Gema i Carolina són dos participants del programa i assenyalen estar bastant il·lusionades amb les jornades. “Ens ensenyen a estar en contacte amb les noves tecnologies i a estar presents en els portals d’ocupació principals”, han assenyalat.

El programa té una durada de cinc mesos i els alumnes estaran en continu contacte amb les empreses per a aconseguir l’objectiu de trobar treball.