Visitelche reforça la promoció en el nord d’Espanya amb l’assistència a la fira Sevatur de Sant Sebastià

Visitelche reforça la promoció en el nord d’Espanya amb l’assistència a la fira Sevatur de Sant Sebastià

Visitelche participa en l’estand de la Comunitat Valenciana, que engloba tota l’oferta turística de la Comunitat i de la Costa Blanca

 

Visitelche participa per segona vegada en la fira Sevatur de Sant Sebastià. Punt de trobada que s’ha consolidat com l’esdeveniment més gran turístic de Donosti i l’aparador ideal on mostrar l’oferta turística de la nostra ciutat al públic del nord d’Espanya, especialment del País Basc i Navarra, encara que també és una fira a la qual acudeixen operadors turístics del sud de França.

Sevatur, que celebra enguany la seua dècima sisena edició, té lloc en el Palau de Congressos Kursaal de Sant Sebastià i es dirigeix tant a professionals del sector com al públic general. Durant el passat any va obtenir un gran èxit de participació, incrementant un 10% el nombre de visitants pel que fa a l’edició anterior. Per a enguany s’estima que la xifra de visitants se situe per damunt de les 18.000 persones.

En aquesta ocasió Visitelche va participar en l’estand de la Comunitat Valenciana, que engloba tota l’oferta turística de la Comunitat i de la Costa Blanca. Durant les tres jornades de fira, es va mostrar l’oferta turística de la ciutat, amb especial atenció als segments més atractius per als turistes bascos, com el sol i la platja, el turisme gastronòmic, així com el turisme actiu. A més es va promocionar el catàleg d’ofertes i experiències turístiques per gaudir en els diferents espais del nostre terme municipal.

La Comunitat Valenciana segueix sent una de les destinacions preferents per als turistes provinents del País Basc, ocupant el tercer lloc després de Catalunya i Andalusia, arribà a produir prop d’1 milió de pernoctacions en 2017, de les quals entorn del 65% d’aquestes es van realitzar en la Costa Blanca.

El percentatge de visitants procedents del País Basc, Navarra i La Rioja que van passar per l’Oficina de Turisme d’Elx va ser proper al 4%. Aquest percentatge es veu incrementat fins a un 6% en les visites del públic basc als portals web de la nostra destinació durant la temporada d’estiu.

En l’actualitat les companyies aèries Vueling, Air Europa i Air Nostrum operen vols regulars directes amb l’aeroport de Bilbao-Sondika, la qual cosa proporciona una excel·lent connectivitat aèria amb aquest mercat des del nostre aeroport d’Alacant-Elx.