Agent fora de servei redueix a un home que va agredir a la seua parella

Agent fora de servei redueix a un home que va agredir a la seua parella

Una violenta discussió va sorprendre els vianants, entre ells l’agent d’aquesta Policia que passejava amb la seua dona i bebé.

Sol·licitada patrulla en primera instància, l’agressió de l’home va obligar a identificar-li i reduir al detingut.

 

El dia 30 de març al voltant de les 20.45 hores un home va obligar a eixir d’un restaurant de la zona centre a qui semblava ser la seua parella, moments després es va iniciar una discussió en l’exterior.

Els insults i el to agressiu de l’home van fer que les desenes de persones congregades en el lloc s’allunyaren a causa del caire violent de la situació. Un agent de la Policia Local d’Elx que passejava per la zona amb la seua família, en adonar-se de la situació va sol·licitar suport per a intervenir al més prompte possible en la situació.

L’home va intentar llevar-li el telèfon mòbil a la víctima per a comprovar el seu contingut. La dona tot seguit va voler tornar a l’interior del local, però l’implicat li’l va impedir, la va agarrar i la va tirar a terra. Davant aquesta agressió, l’agent va decidir identificar-se i intervenir,  va reduir a l’agressor fins a arribada de la patrulla requerida.

Després de ser identificades ambdues parts, es va procedir a la detenció de l’home pels fets descrits. La víctima va indicar que no era la primera vegada que succeïen fets similars i la seua intenció de presentar denúncia i de finalitzar la relació amb l’individu.

016. Telèfon d’atenció a víctimes de violència de gènere. És gratuït i no deixa rastre en la factura telefònica.