Detingut després de ser sorprés a l’interior d’un vehicle

Detingut després de ser sorprés a l’interior d’un vehicle

A l’arribada dels agents van trobar  l’implicat en el seient del conductor amb un martell entre les cames.

Entre els elements que portava hi havia objectes, procedents d’un robatori anterior en un altre vehicle proper, com una bossa amb abundants monedes.

El dia 15 d’abril al voltant de les 5.55 hores una telefonada veïnal va alertar sobre la presència d’un home d’uns 20 anys a l’interior d’un vehicle, que podria estar sostraient alguna cosa del seu interior.

La ràpida intervenció de la Brigada Nocturna de la Policia Local va sorprendre el subjecte encara dins del turisme, amb un martell entre les cames i altres objectes, tals com uns prismàtics o una bossa amb tres quilos de monedes.

Localitzada la propietària del vehicle va assenyalar que el vehicle havia sigut correctament estacionat feia unes hores i sense danys, però no va reconéixer com a seues les pertanyies intervingudes. Realitzada batuda per la zona es va trobar un segon cotxe amb la finestreta fracturada i que podria ser l’origen d’aquests.

El finalment detingut, va manifestar els agents que havia actuat sobre tots dos, es va procedir a localitzar a aquest segon propietari i al trasllat de l’implicat a dependències policials.