Recuperats quatre coloms de competició sostrets la setmana anterior

Recuperats quatre coloms de competició sostrets la setmana anterior

Els animals pertanyien a un grup d’uns 20 coloms que van desaparèixer el dia 25 de març d’una casa de camp de la Foia.

Eren transportats en un vehicle amb tres ocupants, dels quals dos van fugir amb el cotxe en marxa.

 

El dia 29 de març al voltant de les 01.30 hores una patrulla de la Brigada Nocturna d’aquesta Policia Local va observar la circulació anòmala i a velocitat excessivament reduïda d’un turisme en els voltants de la Circumval·lació Sud.

En aproximar-se el vehicle policial a comprovar la seua situació dos individus joves van saltar d’aquest, encara amb el vehicle en marxa, i van fugir camp a través. El conductor per la seua banda va arribar a intentar la mateixa acció, sense arribar a detenir el vehicle, però en ser interceptat pels agents va optar per atendre a les indicacions dels agents.

Va ser preguntat pel succeït i no va aportar una versió sòlida, va indicar en primera instància que no coneixia els altres dos individus però després va assenyalar que li havien demanat per telèfon que els arreplegara en un altre punt. Inspeccionat el vehicle es van trobar quatre coloms de competició vius dels quals el conductor, de nou, deia no saber res, va arribar a especular amb què els hagueren introduït els altres dos implicats sense adonar-se.

Va ser traslladat a dependències policials i es va aconseguir localitzar el propietari, que va explicar que entre els dies 25 i 26 li van ser sostrets uns 20 coloms de competició d’una casa de camp en La Foia. Aquest va reconéixer sense cap dubte els quatre recuperats, i els va valorar en més de 1.300 euros. El conductor del vehicle va ser detingut, s’investiga la identitat dels altres dos involucrats en els fets.