Un ‘Barticipatiu’ per a promocionar i arreplegar les propostes del Pressupost Participatiu

Un ‘Barticipatiu’ per a promocionar i arreplegar les propostes del Pressupost Participatiu

El regidor de Participació, Felip Sànchez, ha presentat la iniciativa que estarà present en les principals places de la ciutat

 

El regidor de Participació, Felip Sànchez, ha presentat “Barticipatiu”, una iniciativa que té com a objectiu dinamitzar la campanya de recollida de propostes del Pressupost Participatiu.

A manera d’un bar, que s’instal·larà en diferents places de la ciutat, tot el que vulga podrà realitzar les seues propostes de millora per a la ciutat i, a més, podrà prendre de forma gratuïta un refresc o beguda sense alcohol.

“Aquesta és la campanya de presentació del Pressupost Participatiu. Fins al dia 6 de maig, totes les persones empadronades a Elx poden presentar les seues propostes per als barris i pedanies a través de la web elche.es i a través de les OMAC“, ha explicat Felip Sànchez.

“La campanya que presentem té com a objectiu dinamitzar la presentació de propostes. Quan estem en un bar parlem de les coses que passen en el nostre entorn i normalment trobem també solucions. Pots compartir aquesta solució en el Pressupost Participatiu”, ha declarat Sànchez.

El Barticipatiu estarà en les següents dates i punts de la ciutat:
Plaça de Baix: divendres 13 d’abril, de 10.00 a 13.00 hores.
Plaça Lola Puntes (Carrús): divendres 13, de 17.00 a 20.00 hores.
Porta pavelló Esperanza Lag, Ciutat Esportiva: dissabte 14 d’abril, de 10.00 a 13.00 hores.
Plaça Mestre Antonio Cutillas (Torrellano): dissabte 14 d’abril, de 17.00 a 20.00 hores.