La tercera edició d’Elx Street Food Market comptarà amb 22 camions, furgonetes i caravanes

La tercera edició d’Elx Street Food Market comptarà amb 22 camions, furgonetes i caravanes

La cita gastronòmica se celebrarà els pròxims dies 25, 26 i 27 al passeig de l’Estació

 

La tercera edició de l’esdeveniment Elx Street Food Market comptarà, els pròxims dies 25, 26 i 27, al passeig de l’Estació, amb 22 camions, furgonetes, caravanes, tenderetes i carrets amb estètica vintage que oferiran una àmplia oferta gastronòmica acompanyada d’activitats socioculturals, segons han informat el regidor de Promoció Econòmica, Héctor Díez, i l’organitzador de l’esdeveniment, Amadou Sow.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Elx es realitzen nombroses actuacions a fi de contribuir al desenvolupament econòmic local, i de forma especial les que pretenen promocionar la qualitat de l’oferta comercial, gastronòmica i d’oci a Elx, que milloren la seua imatge en l’exterior i intenten atraure un gran nombre de visitants.

En aquest sentit, donat el gran interés que desperta el món de la restauració actualment, i després de l’èxit obtingut en les dues anteriors edicions a les quals van acudir entre 30.000 i 40.000 persones, Elx Street Food Market s’ha tornat a organitzar enguany.

En el marc d’aquesta cita gastronòmica també es desenvoluparan tallers infantils, titelles, exhibicions de ball, etc… com a part d’aquesta activitat de dinamització, en la qual, des de divendres que ve a la vesprada i fins al diumenge, els assistents podran degustar una gran varietat de plats a l’aire lliure, que combinen les coses típiques espanyoles (truita de creïlles, entrepà de calamars, croquetes, pernil…) amb el menjar de carrer internacional (japonés, mexicà, veneçolà, argentí, brasiler…) passant pel menjar vegetarià, vegà i ecològic.

Elx Street Food Market començarà a partir de les 18.00 hores del divendres 25 de maig, i estarà obert al públic fins a les 00.00 hores. La inauguració oficial serà a les 20.30 hores.

El dissabte, l’horari serà de dotze del migdia a dotze de la nit i el diumenge obrirà a la mateixa hora que el dissabte, a les 12.00 hores, encara que tancarà a les 23.00 hores.

Durant les tres jornades es comptarà amb la participació de Dies de Ràdio (Música en directe), DJ Suzukid, Black Soul Elx Lindi Hop, actuació de The Liverpool Band, DJ Live Adriasola i Vera Green en acústic.

Dedicat especialment als xiquets, s’ha programat les següents activitats:
Dissabte 26, a les 13.00 hores, actuació del pallasso Edy.
Dissabte 26, a les 14.00 hores, taller PintaCaras.
Diumenge 27, a les 12.00 hores, taller de cuina infantil (per a participar és necessari inscriure’s a través de la pàgina de Facebook.com/alacantstreetfoodmarket/).
Diumenge 27, a les 13.00 hores, actuació de música infantil Pim Pam Plum.