Visitelche i el CdT Interior han organitzat un curs formatiu a l’Escola Municipal d’Hostaleria sobre formatges i maridatge
Visitelche en col·laboració amb el Centre de Turisme d’Interior ha organitzat un curs formatiu titulat ‘Formatges. Tall, presentació i maridatge’ dirigit a professionals turístics del sector de la restauració que s’ha celebrat aquesta setmana en l’Escola Municipal d’Hostaleria, una formació que ha sigut finançada pel Fons Social Europeu i la Generalitat Valenciana.
En aquesta edició, han participat 22 professionals del sector turístic d’hotels, hostals, restaurants, bars i cafeteries d’Elx i d’establiments de les ciutats veïnes, Alacant, Crevillent i Villena.
L’objectiu del curs ha sigut realitzar una iniciació en el món del formatge, el tall, la presentació i el maridatge i les persones participants han fet un repàs a la història del formatge així com a les noves tendències i noves tecnologies.
Amb aquests cursos Visitelche ofereix formació a treballadores i treballadors del sector turístic en actiu i/o contracte fix discontinu i que desenvolupen la seua activitat professional en la sala, barra i cuina.