El govern anuncia l’eliminació del cost de l’Autopista quan aquesta finalitce la seva concessió a la fi de 2019

El govern anuncia l’eliminació del cost de l’Autopista quan aquesta finalitce la seva concessió a la fi de 2019

Carlos González: “L’eliminació del peatge de l’AP7 és una gran notícia que dinamitzarà l’economia de la Comunitat Valenciana”

 

L’eliminació del peatge de l’AP7 quan finalitze la concessió a la fi de 2019 ha suposat una bona notícia per al govern municipal. L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha exposat que “és una gran notícia per a tots els valencians i per a Elx”.

“L’AP7 significa un cost menys per als particulars, que facilita l’accés als municipis costaners de la província i també de les ciutats de València i Castelló, i al mateix temps facilitarà una major vertebració de la Comunitat Valenciana”, ha explicat González.

Així mateix, l’alcalde ha manifestat que han estat nombroses les vegades en les quals se m’ha pronunciat, reclamant al Ministeri de Foment la fi del peatge com un element vertebrador de la Comunitat Valenciana i dinamitzador de l’economia.

“És molt positiu que el govern de Pedro Sánchez l’haja vist tan clar i haja anunciat que l’AP7 quan finalitze la concessió, estarà lliure de peatge”, ha conclòs l’alcalde d’Elx.