El jurat selecciona els projectes guanyadors del Concurs “Idees Emprenedores” 2018

El jurat selecciona els projectes guanyadors del Concurs “Idees Emprenedores” 2018

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica s’està realitzant el projecte “Foment de la Cultura Emprenedora en una Ciutat Solidària”  amb l’objectiu d’impulsar l’emprenedoria i l’autoocupació entre els joves per a dinamitzar la cultura emprenedora a Elx.

Entre les diferents accions programades, s’ha realitzat el Concurs “Idees Emprenedores 2018” que convidava estudiants de Secundària (3r i 4t ESO) i Cicles Formatius (FP Bàsica, Cicle Mitjà i Cicle Superior) a participar tant en les xarrades de motivació i creativitat com en els tallers per a desenvolupar les idees de creació d’empreses i presentar els seus projectes d’emprenedoria al Concurs “Idees Emprenedores 2018”.

El jurat, encarregat de seleccionar els projectes guanyadors, es va reunir per estudiar tots els projectes finalistes d’emprenedoria presentats pels estudiants i concedir els premis a les idees més originals, innovadores i, sobretot, viables.

El dijous pròxim, 21 de juny, a les 12 hores, tindrà lloc el lliurament de diplomes als equips finalistes, i es desvetlaran els projectes guanyadors del Concurs “Idees Emprenedores” 2018 amb el lliurament del Primer Premi Idees Emprenedores, dotat amb una tauleta tàctil per persona integrant de l’equip i el Segon Premi Idees Emprenedores, consistent en uns auriculars sense fils per a cada integrant de l’equip.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica volem donar les gràcies a tots els centres participants per la implicació i a l’alumnat per la creativitat i innovació a l’hora de participar amb els seus projectes emprenedors.