Benestar Social posa en marxa un projecte per a aconseguir la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social

Benestar Social posa en marxa un projecte per a aconseguir la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social

L’edil de Benestar Social, Teresa Macià, ha presentat aquest matí el projecte Itineraris Integrats per a la inserció sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió social. Aquest programa està subvencionat pel programa operatiu del Fons Social Europeu amb una quantia de 147.000 euros.

“El projecte arribarà aproximadament a 75 persones dels barris de Carrús i de Palmerars. Seran persones en situació o risc d’exclusió social ateses per professionals dels equips base dels barris de Carrús i Palmerars, que presenten factors d’exclusió relacionats amb qüestions personals, laborals, de salut, relacionals, familiars, etc. Que també tenen una absència o falta de competències/habilitats personals i/o professionals, laborals i socials”, ha explicat l’edil de Benestar Social.

L’objectiu del projecte és fomentar l’accés i manteniment de l’ocupació des de la perspectiva de la inversió social (impuls i suport a la contractació de col·lectius vulnerables, foment de l’ocupació protegida a través de centres especials d’ocupació, promoció de l’autoocupació, etc.).

Segons ha explicat Teresa Macià, el projecte es desenvoluparà de forma imminent i durarà fins a final d’any.