L’Equip de Govern adjudica el Servei d’Ajuda a Domicili per 2,9 milions d’euros anuals

L’Equip de Govern adjudica el Servei d’Ajuda a Domicili per 2,9 milions d’euros anuals

La Junta Local de Govern també aprova la constitució de borses de treball per a arqueòleg/a, auxiliars de biblioteques i d’instal·lacions esportives i oficials/es d’obra i fontaneria

Autoritzades partides per valor global de més d’un milió d’euros per a reparacions de voreres i vials i asfaltat de carreteres i carrers del terme municipal

Aprovada una subvenció de 12.000 euros per a 21 projectes de nou associacions veïnals

 

 La junta Local de Govern de l’Ajuntament d’Elx ha aprovat l’adjudicació del contracte per a la prestació del Servei d’Ajuda a domicili per 2,9 milions d’euros anuals, un dels de major quantia, segons va explicar la portaveu del Govern, Patrícia Macià.

L’adjudicatària, entre un total de huit ofertes, ha sigut Servisar SLU, que té deu dies per a presentar la documentació. El Servei d’Ajuda a domicili atén unes 700 persones amb diversitat funcional o dependents, entre altres, i també presta atenció educativa específica a diferents famílies.

Així mateix, la Junta ha aprovat dos plecs per a obres. El primer regirà l’adjudicació de contracte de millores de vials i voreres dels espais públics de tot el terme municipal il·licità per un import d’uns 300.000 euros a l’any. El segon, es refereix als plecs per a asfaltat de diferents carreteres i carrers per un import de 770.000 euros anuals.