L’exposició “Miguel Hernández a plena luz” rep més de 1250 visites en les seues primeres setmanes

L’exposició “Miguel Hernández a plena luz” rep més de 1250 visites en les seues primeres setmanes

El diputat de Cultura de Jaén ha visitat la mostra, que es troba al MAHE, i l’ha visitada amb l’alcalde d’Elx, Carlos González, i la regidora de Cultura, Patrícia Macià 

L’exposició “Miguel Hernández a plena luz” ha rebut més de 1250 visites des que s’inaugurà fa dues setmanes. Així ho ha assenyalat l’alcalde d’Elx, Carlos González, qui ha acompanyat el diputat de Cultura de Jaén, Juan Ángel Pérez, en la seua visita al Museu d’Arqueologia i Història d’Elx (MAHE).

“Volem agrair a la Diputació de Jaén, que ha afavorit que Elx puga gaudir d’aquesta extraordinària exposició sobre el món hernandià i que la ciutat ha rebut amb els braços oberts”, ha explicat Carlos González, qui ha mostrat el seu orgull perquè la ciutat haja tornat a cobrar protagonisme dins del món de Miguel Hernández.

L’alcalde ha explicat, a més, que s’està parlant perquè en un futur Jaén i Elx puguen fer un pla cultural conjunt.

Per la seua part, Juan Ángel Pérez, ha mostrat la seua satisfacció pel fet que Elx es trobe entre els punts itineraris de la mostra, cosa que cobra molt valor per la relació del poeta i Josefina Manresa amb la ciutat.