Un tribut a Sabina, els ‘Supersingles’ i les coples de Jonathan Santiago, en ‘Les nits de l’Hort de Baix’

Un tribut a Sabina, els ‘Supersingles’ i les coples de Jonathan Santiago, en ‘Les nits de l’Hort de Baix’

El regidor de Festes, José Pérez, ha presentat les actuacions de ‘Les nits de l’Hort de Baix’ que donaran inici el 10 d’agost amb ‘Malas Compañías, tribut a Joaquín Sabina’.

Pérez ha recordat que aquest programa d’actuacions pretén oferir una alternativa d’oci a un públic diferent al de la Barraca Popular.

El dissabte 11 d’agost serà la nit de cançons de pop en versió lírica amb el tribut a Il Divo a càrrec del grup In vivo.

El diumenge 12 li arribarà el torn a la copla amb l’actuació de Jonathan Santiago, guanyador del concurs de Canal Sur dedicat a aquest gènere musical.

El dia 13, Nit de l’Albà, hi haurà nit de ball amenitzat pel DJ Pedacito Mix.

En la nit de la Roà, 14 d’agost, actuarà el grup ‘Supersingles’, habitual en els programes de Tele 5.

“A més, després de cada actuació seguirà la festa amb ball amenitzat pel DJ Pedacito Mix”, ha indicat Pérez qui ha afegit que “les portes s’obriran totes les nits a les 23.00 hores, excepte el dia 13 que s’obriran una vegada finalitzada la Nit de l’Albà“.

Les venda d’entrades anticipades estarà disponible en Instant Ticket des del dia 31 de juliol fins al 14 d’agost.

A més, les entrades es podran adquirir al quiosc de la Glorieta des del 3 fins al 9 d’agost en horari de matí de 10 a 13 hores i de 18 a 21 hores, excepte el diumenge dia 5, dia en el qual la venda només serà pel matí.

També es podran comprar les entrades en el mateix Hort de Baix abans de cada actuació.

El preu de les entrades és de 5 euros.

PROGRAMACIÓ